O piškotkih

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Piškotki so manjše tekstovne datoteke, ki si jih vaš računalnik zapomni z namenom, da je brskanje po strani za uporabnika bolj prijazno. Ta stran uporablja nujne piškotke (jih ni možno izklopiti, saj zagotavljajo pravilno delovanje strani) ter analitične piškotke (omogočajo spremljanje analitike uporabe spletne strani).

Več o piškotkih si lahko ogledate na tej povezavi, kjer lahko tudi urejate njihove nastavitve pri uporabi naše spletne strani.

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne trgovine
Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Ur. l. RS, št. 98/2004).
Vsi vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004). Kupec z oddajo naročila v spletni trgovini sprejema splošne pogoje poslovanja.
Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko se arhivira na sedežu podjetja. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: bem@siol.net.

Naročilo
Ko kupec pošlje naročilo, dobi potrditev naročila po elektronski pošti.
Naročeno blago je last EKOLOŠKE KMETIJE BEM, BORIS SABADIN, dokler kupec ne poravna celotne kupnine. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbiro plačila.

Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • po prevzetju (GLS, Pošta Slovenije, osebni prevzem),
  • po predračunu,

Cene izdelkov na spletni strani
Vse cene v spletni trgovini so informativne v evrih in vključujejo DDV. Ob nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Dostava blaga

EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN se trudi, da vaše naročene artikle čim prej pošlje na želeni naslov. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na najbližji pošti oz. se za prevzem dogovorite z dostavno službo. Pakete pošiljamo samo znotraj Republike Slovenije. Artikle je možno prevzeti tudi na sedežu podjetja (EKOLOŠKA KMETIJA BEM, Izletniška pot 50, 6000 Koper).

Telefonska podpora
Za informacije v zvezi z naročilom, ceno blaga in dostavo nas lahko pokličete na telefonsko številko +386 41 716 960.

Vračilo blaga – pravica potrošnika do odstopa od pogodbe
Pri nakupih na daljavo ima potrošnik pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh po prejemu blaga odstopi od nakupa in vrne blago. O tem mora obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejema blaga. Vse stroške pošiljanja nosi kupec sam. Blago pošljite po pošti na naslov EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN, Izletniška pot 50, 6000 Koper s pripisom »Uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe«. Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe s pismom, poslanim po pošti ali na elektronski naslov (obrazec odstopa od pogodbe). Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave. Tako povračilo podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Vsebina strani
Vsebine, objavljene na spletni strani, so last EKOLOŠKE KMETIJE BEM, BORIS SABADIN.
EKOLOŠKA KMETIJA BEM ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij.

Odgovornost za povezave
Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, nad katerimi nimamo nadzora, zato ne prevzemamo odgovornosti za njihovo vsebino.

Ne spremljamo ali pregledujemo vsebine drugih spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo. Povezana spletna mesta so bila za morebitne kršitve preverjena v času povezovanja. Nezakonite vsebine so bile v času povezovanja upoštevane. Upoštevajte, da nismo odgovorni za prakse zasebnosti ali vsebino teh spletnih mest.

Ko vzpostavite povezavo z drugo spletno stranjo, niste več na naši spletni strani, zato veljajo novi pravilniki o zasebnosti na novem spletnem mestu. Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo na kakršenkoli način, ne glede na to, kakšne so posledice vašega razkritja osebnih podatkov tretjim osebam. Po obvestilu o morebitnih kršitvah bomo te povezave takoj odstranili.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vsi podatki, pridobljeni s spletno stranjo foscam.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje ponudb, izvedbo nakupov, posredovanje računov in ostalo potrebno komunikacijo.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnosti trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh.

Zloraba sistema
Poskus kakršnekoli zlorabe sistema v spletni trgovini bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

Končna določila
Uporabnik ob nakupu z registracijo potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani in da se z njimi strinja.